Networking događaj koji spaja event industriju – Eventualno.

Dolaze nove generacije evenata

Po prvi put, na jednom mjestu, okupit će se event industrija koja će kroz zanimljiv koncept razgovarati o aktualnim izazovima, problemima i rješenjima.

Eventualno iznosi aktualno o eventima s ciljem povezivanja i populariziranja cijele event industrije okupljajući je na jednom mjestu. To je event koji spaja organizatore, dobavljače i sponzore događaja – ruku pod ruku sa svojim iskustvima. Događaj otvara vrata novim suradnjama, obnavlja poznanstva i pronalazi partnerstva.

Eventualno nudi jedinstveni koncept koji je zamišljen kao velika panel diskusija kojom ćemo kroz 11 susreta godišnje obuhvatiti 11 tema iz područja event industrije. Kako bismo sve dodatno začinili, teme nećemo otkrivati unaprijed, već će sudionici na licu mjesta saznati o čemu će diskutirati.

Cilj je potaknuti interakciju među event agencijama i rješavati aktualne probleme i izazove s kojima se event industrija susreće. Maksimalan broj sudionika koji će imati priliku uživo aktivno sudjelovati u diskusiji je 20, a zahvaljujući live streamu i našim partnerima, ostali sudionici će nas moći pratiti uživo putem streaming servisa.

Eventualno – podcast o eventima

Prvi pravi podcast o eventima na kojem će se pričati o najčešćim izazovima, problemima i rješenjima te o aktualnim situacijama koje su utjecale na cijelu industriju.

Kao što je Eventualno eventu cilj okupiti event industriju, tako će podcastu biti cilj ući dublje u temu organizacije događaja te saznati kako se organiziraju veliki eventi te koji su tips & tricks velikih event igrača. Naravno, dotaknut ćemo se i backstage pikanterija svakog eventa!

SPONZORI

MEDIJSKI PARTNERI