Networking događaj koji spaja event industriju – Eventualno.

Dolaze nove generacije evenata

Po prvi put, na jednom mjestu, okupit će se event industrija koja će kroz zanimljiv koncept razgovarati o aktualnim izazovima, problemima i rješenjima.

Eventualno. iznosi aktualno o eventima s ciljem povezivanja i populariziranja cijele event industrije okupljajući je na jednom mjestu. To je event koji spaja organizatore, dobavljače, medije i sponzore događaja – ruku pod ruku sa svojim iskustvima. Događaj otvara vrata novim suradnjama, obnavlja poznanstva i pronalazi partnerstva.

Eventualno. nudi jedinstveni koncept koji je zamišljen kao velika panel diskusija kojom ćemo kroz 4 susreta godišnje obuhvatiti 4 aktualne teme iz područja event industrije. Kako bismo sve dodatno začinili, teme nećemo otkrivati unaprijed, već će sudionici na licu mjesta saznati o čemu će diskutirati.

Cilj je potaknuti interakciju među event agencijama, dobavljačima, medijima i sponzorima te rješavati aktualne probleme i izazove s kojima se event industrija susreće. Maksimalan broj sudionika koji uživo aktivno sudjeluju u diskusiji je 20.

Eventualno. – podcast o eventima

Prvi pravi podcast o eventima na kojem će se pričati o najčešćim izazovima, problemima i rješenjima te o aktualnim situacijama koje su utjecale na cijelu industriju.

Kao što je Eventualno eventu cilj okupiti event industriju, tako će podcastu biti cilj ući dublje u temu organizacije događaja te saznati kako se organiziraju veliki eventi te koji su tips & tricks velikih event igrača. Naravno, dotaknut ćemo se i backstage pikanterija svakog eventa!

SPONZORI

MEDIJSKI PARTNERI